Snufflebabe Vapour Rub, desfundă năsucul bebelușilor repede și bine

Snufflebabe Vapour Rub, desfundă năsucul bebelușilor repede și bine

Suntem în plină iarnă și vremea capricioasă ne dă bătăi de cap uneori, aducând dureri în gât și banalele răceli. Când suntem adulți trecem mai ușor peste disconfortul creat de răceală, însă pentru cei mici nasul înfundat și imposibilitatea de a respira ușor duce la iritabilitate, iar cel mic nu să hrănește și nu doarme cum ar trebui.

Deși cele mai multe răceli ale bebelușilor nu au complicații serioase, acestea pot provoca anxietate părinților, iar răcelile sunt printre principalele motive pentru care copiii vizitează medicul. Dacă răceală este mai serioasă, iar cel mic face febră și complicații, medicul va prescrie medicamente pentru a trata simptomele tusei și febrei. Dar majoritatea copiilor se vindecă singuri și nu au nevoie de acestea. Însă nasul înfundat ne dă mari bătăi de cap noua părinților, iar produsele farmaceutice folosite în acest caz, dau dependență.

Snufflebabe Vapour Rub este un descongestionat ușor, extrem de eficient care desfundă năsucul bebelușilor repede și bine, fără a crea niciun fel de dependență.

Snufflebabe Vapour Rub, compoziție

Snufflebabe Vapour Rub este un unguent alcătuit doar din ingrediente naturale care nu irită pielea și nu provoacă alergii:

  • Ulei de eucalipt 2,00%,
  • Mentol 1,5%,
  • Ulei de cimbru 0,50%
  • Parafină albă moale

Snufflebabe Vapour Rub

Snufflebabe Vapour Rub Indicații terapeutice

Aplicat pe pieptul, gâtul sau spatele bebelușului, uleiurile din compoziție se evaporă, ajungând în tractul respirator superior. Ideal pentru a ameliora congestia nazală, Snufflebabe Vapour Rub poate fi folosit în răceli sau gripe, ca un produs complementar ce ușurează respirația sau în cazul alergiilor și senzație de nas înfundat provocată de aerul prea uscat.

Doze și mod de anistrare

Snufflebabe Vapour Rub poate fi utilizat fără supraveghere medicală, începând de la vârsta de trei luni. Cu toate astea se recomandă o vizită la medicul de familie.

Snufflebabe Vapour Rub este doar pentru uz extern, iar administrarea constă în frecții ușoare cu o cantitate mică de produs, pe piept și gât. Alternativ, se poate îmbiba cu Snufflebabe Vapour Rub o batistă sau un șervețel, care pot fi așezate lângă pătuțul copilului. Pentru a evita posibilitatea ca cei mici să vină în contact direct cu produsul, batista sau șervețelul vor fi plasate în așa fel încât să nu fie la îndemâna bebelușului. Astfel se elimină pericolul ca cel mic să transfere unguent în ochii, nas sau gură.

Căldura corporală determină vaporizarea uleiurilor aromatice din produs, astfel încât acestea pot fi inspirate și să contribuie la ameliorarea congestiei nazale.

Contraindicații

Produsul nu va fi folosit pe pielea iritată sau lezată, nu se dă pe frunte, în nas sau în gură și se evită orice contact cu ochii. În caz de contact clătiți cu apa călduță din belșug.

https://www.snufflebabe.ro/