Snufflebabe Vapour Oil – Uleiuri esențiale care ajută copilul să respire ușor

Snufflebabe Vapour Oil

Snufflebabe Vapour Oil – Uleiuri esențiale care ajută copilul să respire ușor

Sezonul rece e pe sfârșite, dar cum sezonul gripei este încă printre noi, astăzi vă prezint Vapour Oil, un amestec de uleiuri esențiale care ajută copilul să respire mai ușor atunci când răceala, aerul uscat sau diverse alergii pot cauza o congestie nazală.

Știm cu toții ca începutul unei răceli vine întotdeauna la pachet cu congestie, amețeală și mucoasă inflamată. Când se întâmplă acest lucru cu un adult, răbdarea pare să se contracte și situația îți pare aproape imposibilă. Dar când vine vorba de un sugar lucrurile se complică și mai mult, iar pe lângă îngrijorarea de părinte, frustrarea că nu poți face nimic, transformă într-un calvar acele zile în care micuțul este răcit.

Una dintre părțile cele mai neplăcute când ești bolnav este congestia nazală. SnuffleBabe Vapour Rub vine în ajutorul părinților și propune 5 soluții eficiente pentru o respirație ușoară, printre care și Vapour Oil care poate fi folosit chiar din primele zile ale nou născutului.

Ce este Vapour Oil

Vapour Oil este un amestec de uleiuri esențiale care ajută copilul să respire ușor și se poate folosi încă de la naștere. Vaporizat în cameră sau introdus în rutina de îmbăiere amestecul delicat de ulei de lămâie, pin și arbore de ceai are proprietăți decongestionante naturale, antiseptice și antibacteriene.

Cum acționează Vapour Oil

Acest ulei poate fi utilizat prin vaporizare, pentru purificarea aerului sau în baia nou născutului. In contact cu apa caldă uleiurile esențiale se evaporă și ajung în tractul respirator. Astfel Vapour Oil ajută la vindecarea și calmarea țesuturilor inflamate pentru ca cel mic să aibă o respirație mai ușoară.

Snufflebabe Vapour Oil

Mod de utilizare Snufflebabe Vapour Oil

Adăugați câteva picături într-un castron de apă caldă sau pe o lavetă umedă, pe care o așezați deasupra unui radiator.

Fiecare flacon de 10 ml oferă până la 100 de utilizări. Folosiți 3 picături pentru fiecare utilizare.

Combinația blândă de uleiuri esențiale de lămâie, pin și arbore de ceai ajută copilul să respire ușor.

Chiar dacă suntem încă în sezonul rece, băița bebelușului este un ritual pe care trebuie să îl respectăm zilnic. 1-2 picături de Vapour Oil pot fi strecurate în cădița cu apă caldă și nu doar că vor desfundă năsucul, dar vor hidrata și pielea delicată.

Vapour Oil nu este doar pentru răceli. Mirosul său natural, liniștitor, poate fi folosit pe tot parcursul anului. Utilizați-l ca parte a unei rutine de culcare pentru a va ajută să creați o atmosfera calmă și relaxantă.

Snufflebabe ulei esențial este indispensabil pentru o respirație ușoară!

ulei esential Snufflebabe

https://www.snufflebabe.ro/